Spareribs fra Jensens er møre og velsmagende ribs med en sød og krydret barbecuemarinade. Marinaden kommer i en separat pakke og skal pensles på kødet, inden det kommer på grillen eller i ovnen. Tænd ovnen på 200°C (varmluft) og steg kødet i 15-20 minutter. Servér de lækre spareribs med sprøde pommes frites, majskolber og coleslaw.<BR><BR><H2>Om Jensens</H2><BR>Jensens Bøfhus er en dansk restaurantkæde med bøfrestauranter i Danmark, Sverige og Norge. I 1997 begyndte Jensens Bøfhus selv at opskære og modne kødet til restauranterne på en skærestue i Holstebro – derved etableredes Jensens Foods i år 2000. Efterfølgende flyttede fabrikken til Struer, hvor den stadigvæk ligger. Herfra sendes kød ud til restauranterne både i Danmark og Sverige. Ligeledes produceres der klassiske færdigretter, Longribs, Pulled-produkter, sous vide stege samt de traditionelle Jensens Spareribs. Dette er blot en del af det brede sortiment, der sælges i detailhandlen.<BR><BR><BR><B>Næringsindhold pr. 100 g</B><BR><BR><B>Spareribs:</B><BR> Energi KJ/Kcal: 1.009/241<BR> Fedt: 18<BR> - heraf mættet fedt: 6,40<BR> Kulhydrat: 9<BR> - heraf sukkerarter: 7<BR> Protein: 12<BR> Salt: 1,90<BR><BR><B>Barbecuemarinade:</B><BR> Energi KJ/Kcal: 853/204<BR> Fedt: 0,8<BR> - heraf mættet fedt: 0<BR> Kulhydrat: 47<BR> - heraf sukkerarter: 45<BR> Protein: 1,5<BR> Salt: 2,8