Surdejsboller

Surdejsboller
Surdejsboller
16,-
Bilkatogo
38,10 kr/kg
0,42 kg

Surdejsstykker fra Hatting er dybfrosne surdejsstykker. Stykkerne bør tilberedes direkte fra dybfrossen stand i en forvarmet ovn i ca. 10-11 minutter ved 190 °C, hvorefter de er klar til servering. Varm de velsmagende surdejsstykker til morgenbordet eller til madpakken.<BR><BR><H2>Om Hatting</H2><BR>Hatting Bageri blev grundlagt i 1947 i Hatting ved Horsens, og var dengang primært kendt for at bage tvebakker og lagkagebunde. I dag er Hatting en af Europas førende brødproducenter med en lang række af forskellige produkter inden for fastfoodbrød, morgenbrød, sandwichbrød og meget mere.

Hvad er Allematerialer.dk?

Vi indsamler priser på byggematerialer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@allematerialer.dk .

Privatlivspolitik