Kalveculotte fra Ludvig er en delikat og mør udskæring med en mild og fin smag. Culotten har en flot fedtkant, der giver ekstra saftighed under tilberedningen. Den er ideel til ovn eller grill, hvor den kan steges til perfektion. Forvarm ovnen til 200 grader, og steg culotten i ca. 45-60 minutter afhængig af størrelsen, eller grill den ved middelhøj varme i 30-40 minutter eller til den har en kernetemperatur på 56-58 grader for en rosa farve. Krydr med salt og peber, og lad kødet hvile i 10 minutter før udskæring for at bevare saft og smag.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød - om det er oksekød, grisekød, kalvekød eller lammekød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.