Ludvig lammemørbrad kommer fra newzealandske lam, der har haft deres opdræt på friland og som græsser ude hele året.<BR><BR>Lammene til Ludvig lammemørbrad spiser udelukkende græs. Det betyder, at de hverken får gensplejset foder eller foder med antibiotika og tilsatte hormoner.<BR><BR>Lammekødet er mildt og mørt og er perfekt til grillen eller stegepanden. Servér lammemørbraden med fx stegte kantareller, persille og en blomkålssalat.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød - om det er oksekød, grisekød, kalvekød eller lammekød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.