Kæmpeposen kyllingenuggets formes og steges i 30 sekunder ved 180 °C, hvorefter de bages i en ovn i ca. 5 minutter ved 150 °C, indtil kyllingenuggets opnår en kernetemperatur på 75 °C. Kyllingenuggets lynindfryses, pakkes og opbevares i fryser ved -18 °C. Kæmpeposen kyllingenuggets kan med fordel serveres til en sprød salat, benyttes i pitabrød, eller som små hapser, der dyppes i aioli eller salsa. TILBEREDNING: Tag de frosne kyllingenuggets ud af fryseren og tilbered dem enten på pande eller i ovn. PANDE: De frosne kyllingenuggets lægges på en opvarmet pande og steges ca. 7-8 minutter på hver side. OVN: De frosne kyllingenuggets lægges på en bageplade og sættes i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 17 minutter, til de er sprøde og gennemvarme. VARMLUFTSOVN: 190 °C i ca. 15 minutter.