Sojasauce fra Kikkoman er brygget efter en traditionel japansk opskrift, med kun 4 ingredienser: sojabønner, hvede, salt og vand. Sojasauce er et universalkrydderi, som er godt at have stående i køkkenet. Den tilfører let salt og umamismag til din mad, og kan bruges til både marinader, dressinger, dip og meget mere. Brug for eksempel Sojasauce fra Kikkoman til at marinere dit kød inden stegning sammen med lidt sødt og stærkt, så det får en ekstra lækker smag.<BR><BR><H2>Om Kikkoman</H2><BR>Siden 1600-tallet har Kikkoman fremstillet sojasauce efter traditionel japansk opskrift. Ingredienserne er sojabønner, hvede, vand og salt. Fremstillingen tager cirka seks måneder, hvor den karakteristiske smag af umami, salt og over 300 forskellige aromaer kommer frem og gør Kikkomans sojasauce til et unikt produkt. I Kikkomans sortiment er der flere andre saucer, der alle er baseret på den klassiske sojasauce.