Disse tykstegsmedaljoner fra Ludvig er skåret af kødet foran koens hale. Det er et fedtfrit stykke kød med samme smag som tykstegen. Kødet er omtrent lige så mørt som mørbrad, men har den karakteristiske smag fra tykstegen.<BR><BR>Tilbered medaljonerne på panden og server med eller uden sauce med kartofler som tilbehør. Kødet er alsidigt og gør sig også godt i gryderetter og asiatisk mad.<BR><BR>Pakken indeholder 600 gram, hvilket typisk er nok til 3-4 personer.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning</H2><BR>Tag kødet ud 30 minutter før tilberedning og drys med salt. Grilles eller steges på en varm pande i lidt fedtstof 4 minutter på hver side. Lad bøffen hvile 5 minutter inden servering. Krydr med friskkværnet peber efter stegning.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.