Økologiske Sojasauce fra Kikkoman er brygget efter en traditionel japansk opskrift, og består af sojabønner, hvede, salt og vand. Sojasauce er godt at have stående i køkkenet som et universalkrydderi, der tilfører en smag af let salt og umami til din mad. Den kan bruges til både marinader, dressinger, dip og meget mere. Brug Økologisk Sojasauce fra Kikkoman i din dressing til en friske forårsruller, eller i tilsmagningen af din wokret.<BR><BR><H2>Om Kikkoman</H2><BR>Siden 1600-tallet har Kikkoman fremstillet sojasauce efter traditionel japansk opskrift. Ingredienserne er sojabønner, hvede, vand og salt. Fremstillingen tager cirka seks måneder, hvor den karakteristiske smag af umami, salt og over 300 forskellige aromaer kommer frem og gør Kikkomans sojasauce til et unikt produkt. I Kikkomans sortiment er der flere andre saucer, der alle er baseret på den klassiske sojasauce.