Ludvigs gullasch af skært oksekød skæres typisk af oksens klump, tykkam, lår eller bov, der er nogle af oksens mere fedtfattige områder. Dette skyldes, at skært oksekød gerne skal være helt frit for fedt, sener og hinder. Ludvigs gullasch af skært er dermed både magert, mørt og smagfuldt – klar til at simre i gullaschgryden og blive serveret sammen med en luftig kartoffelmos.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning </H2><BR>Da Ludvigs gullasch af skært oksekød er frit for fedt, sener og hinder, kan det kommes direkte i gryden. Brun kødet af i lidt fedtstof ved høj varme og tilsæt de øvrige ingredienser til din gullasch. Lad det herefter simre. Gullasch er simremad, så jo længere du kan lade retten simre, desto bedre – mindst 1 time, men gerne 3-4.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.