Steaks af okseinderlår

Steaks af okseinderlår
Steaks af okseinderlår
89,-
Bilkatogo
222,50 kr/kg
400 g
Fra Ludvig

Ludvigs steaks af inderlår skæres af afpudset okseinderlår i skiver af 1,5 centimeters tykkelse. De tynde skiver gør kødet velegnet til at skære i tern eller strimler, så det kan bruges i wok- og gryderetter. Kødet kan dog også sagtens steges i sin hele form på grill eller pande på ganske få minutter. Prøv for eksempel at stege kødet i en pandesauce af fløde, løg og champignon for at tilføre smagsoplevelsen lidt ekstra.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning </H2><BR>Da steaken er afpudset og uden fedtmarmorering, må den ikke steges for længe. Krydr steaken med salt og peber og steg den i fedtstof ved god varme. De skal kun have 1-1,5 minut på hver side på grund af tykkelsen.<BR><BR><H2>Om Ludvig </H2><BR>Ludvig er kvalitetsoksekød, som er særligt udvalgt af vores egen kvægopkøber. Sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at vi sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor tager vi selv hånd om udvælgelsen og modningen af al oksekød fra Ludvig. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft.

Hvad er Allematerialer.dk?

Vi indsamler priser på byggematerialer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@allematerialer.dk .

Privatlivspolitik