Krydret svinemørbrad toppet med smør og friske urter. Mørbraden er skåret og klar til at komme direkte på grillen eller i ovnen. Svinemørbrad er en af de møreste udskæringer, man kan få. Server for eksempel mørbraden sammen med en frisk salat eller bagte rodfrugter.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning</H2><BR>Godt Begyndt mørbrad m. smør er klar til at komme på grillen eller i ovnen. Den skal tilberedes ved 200 grader (180 grader varmluft) i 25 minutter. Hvis du bruger stegetermometer, er mørbraden færdig, når kernetemperaturen er 62-65 grader.<BR><BR><H2>Om Godt Begyndt</H2><BR>Godt Begyndt er en serie af nemme og lækre menuer, der er hurtige at tilberede og ikke går på kompromis med hverken kødets eller tilbehørets kvalitet. Vores Slagter forbereder hver dag menuer, der er lige til at gå til. Så hvis du en dag skulle få brug for en hurtig og nem aftensmad, der samtidig smager skønt, så er du godt på vej med Godt Begyndt.