Skagenslapper fra Salling er både gluten- og laktosefrie. De indeholder blandt andet solsikkekerner samt brune- og gule hørfrø, der giver et skønt knas.<BR><BR>Fjern folien og bag brødet direkte fra frost i en forvarmet ovn ved 180 °C i cirka 8-12 minutter. Servér Skagenslapperne til morgenmad med dit foretrukne pålæg eller gør dem til en delikat del af madpakken.<BR><BR><H2>Om Salling</H2><BR>Salling er navnet på over 6000 af vores egne varer. Varer, der er udviklet, designet og opkaldt efter vores grundlægger Herman Salling. Salling-serien er hverdagsvarer af god kvalitet til gode priser. I serien finder du alt fra dåsetomater, pålæg og toiletpapir – til dyremad og boligtilbehør. Det er attraktive og ordentlige varer, med en kvalitet, der hverken koster for lidt eller for meget. Salling finder du kun på hylderne i Salling Groups tilhørende supermarkeder.