Chiafrø er et smagsneutralt frø fra chiaplanten, der er en del af myntefamilien. Chiafrø har et højt indhold af blandt andet omega-3 og kostfibre. Chiafrø fra Svansø har mange anvendelsesmuligheder, og kan både bruges i grød, kager, smoothies og oven på morgenmadsprodukter. Chiafrø binder væske til sig og danner en form for gelé omkring sig. Brug chiafrø fra Svansø i en overnight-oat. Bland frøene med for eksempel mælk eller mandeldrik samt vanilje, og stil det i køleskabet natten over. Nyd den lækre chiagrød med frisk frugt eller en bærkompot allerede om morgenen dagen efter.<BR><BR><H2>Om Svansø</H2><BR>Da Svansø blev etableret i 1970’erne havde danskerne ikke samme interesse for det italienske køkken som i dag. Stifteren Peder Svansø øjnede derfor en mulighed og begyndte at importere italienske specialiteter til Danmark. Interessen for det italienske madmekka er siden vokset, og i dag tilbyder Svansø et stort udvalg af specialiteter såsom aioli, dressing, mel pasta, ris og oliven.