Pizzadej med surdej fra Salling er en færdiglavet dej. Surdejen giver pizzaen en luftig bund med et godt bid og god krumme. Den frosne dej lægges i køleskabet dagen før den skal anvendes. Dagen efter skal dejen tages ud 20 minutter før tilberedning, så dejen opnår stuetemperatur. Herefter pakkes dejen ud og vendes i lidt mel. Form dejen som ønsket, hvorefter dit foretrukne topping eller andre lækkerier tilføjes. Pizzaen bages i 8-10 minutter midt i en forvarmet ovn ved 250° eller til bunden er lys gylden.<BR><BR><H2>Om Salling</H2><BR>Salling er navnet på over 6000 af vores egne varer. Varer, der er udviklet, designet og opkaldt efter vores grundlægger Herman Salling. Salling-serien er hverdagsvarer af god kvalitet til gode priser. I serien finder du alt fra dåsetomater, pålæg og toiletpapir – til dyremad og boligtilbehør. Det er attraktive og ordentlige varer, med en kvalitet, der hverken koster for lidt eller for meget. Salling finder du kun på hylderne i Salling Groups tilhørende supermarkeder.