Sojasauce fra Kikkoman er fremstillet efter en traditionel japansk opskrift af sojabønner, hvede, salt og vand. Denne udgave har 43% mindre salt end den klassiske Kikkoman sojasauce, men det gør ikke smagen mindre god og fyldig. Sojasauce er som et universalkrydderi, der tilfører en let saltet smag og umami til maden. Sojasauce med mindre salt fra Kikkoman kommer i en fin flaske, der gør det nemt at stænke sojasauce over dine færdige retter. Prøv også at bruge sojasaucen i marinader og dressinger.<BR><BR><H2>Om Kikkoman</H2><BR>Siden 1600-tallet har Kikkoman fremstillet sojasauce efter traditionel japansk opskrift. Ingredienserne er sojabønner, hvede, vand og salt. Fremstillingen tager cirka seks måneder, hvor den karakteristiske smag af umami, salt og over 300 forskellige aromaer kommer frem og gør Kikkomans sojasauce til et unikt produkt. I Kikkomans sortiment er der flere andre saucer, der alle er baseret på den klassiske sojasauce.