Ludvigs peberbøffer er skåret af tyksteg, der er den øverste del af oksens bagben. Bagbenet er et af de mest muskuløse område på oksen, hvilket gør kødet herfra fedtfattigt, mørt og rigt på smag. En god peberbøf med ovnbagte kartofler og en dertilhørende peber- eller cognacsauce er den perfekte ret til en af de aftener med vennerne eller familien, hvor den lige skal have lidt ekstra gas.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning </H2><BR>Bøfferne afpudses og krydres med lidt salt, inden de steges i lidt smør eller olie. Brun bøfferne ved god varme i cirka 1 minut på hver side. Herefter skrues der ned til middel varme, og bøfferne steges i cirka 2-3 minutter på hver side – eventuelt sammen med et par timiankviste og lidt hvidløg. For et ekstra kick kan bøfferne efter bruning også flamberes i cognac.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.