Filet Royal fra Jensens er en meget saftig filet af gris, som er fyldt med velsmag. Den er marineret i en lækker barbecuemarinade spækket med skønne krydderier, der lader kødet komme til sin ret. <BR> <BR> Du kan både tilberede Filet Royal i ovnen og på grillen – ved begge tilberedningsmetoder skal du pensle kødet med barbecuemarinaden fra den vedlagte pose. Tilbered det i ovnen ved 200 °C i cirka 15-20 minutter eller cirka 5 minutter på hver side ved høj temperatur på grillen. <BR> <BR><H2>Om Jensens</H2><BR> Jensens Bøfhus er en dansk restaurantkæde med bøfrestauranter i Danmark, Sverige og Norge. I 1997 begyndte Jensens Bøfhus selv at opskære og modne kødet til restauranterne på en skærestue i Holstebro – derved etableredes Jensens Foods i år 2000. Efterfølgende flyttede fabrikken til Struer, hvor den stadigvæk ligger. Herfra sendes kød ud til restauranterne både i Danmark og Sverige. Ligeledes produceres der klassiske færdigretter, Longribs, Pulled-produkter, sous vide stege samt de traditionelle Jensens Spareribs. Dette er blot en del af det brede sortiment, der sælges i detailhandlen.