Pizza pancetta delicata

Pizza pancetta delicata
39,95

Pancetta Delicata Dr. Oetker har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre. De har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har de hævet kvaliteten på deres stenovnspizzaer. Dr. Oetker Tradizionale Pancetta Delicata er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med fyldig, aromatisk tomatsauce, finskåret pancetta og pecorino-ost. Sådan skal ægte stenovnspizza være. Tilberedning: Ovnen forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C - fjern folien - den frosne pizza bages 14-16 min. på midterste rille i en forvarmet ovn. Tip: Dr. Oetker Tradizionale Pancetta Delicata bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt.

Hvad er Allematerialer.dk?

Vi indsamler priser på byggematerialer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@allematerialer.dk .

Privatlivspolitik