Økologisk flæskesteg Flæskestegen er skåret fra grisens ryg og er en klassisk udskæring. Tilberedning: Tør sværen af for kødsaft og gnid den godt med salt, så saltet kommer ned imellem sværene. Læg kødet på en rist og sørg for, at sværen ligger så vandret som muligt - det giver den bedste sandsynlighed for fine, sprøde svær. Brug evt. et stykke sammenkrøllet stanniol eller et stykke skrællet kartoffel under stegen for at få den til at ligge helt vandret. Stegen steges i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 1 – 1¼ time eller til kernetemperatur på 65 °C. Hvis sværene endnu ikke er blevet helt sprøde, kan man med fordel bruge ovnens grillfunktion til sidst - men pas på, at sværene ikke bliver brankede. Lad herefter stegen hvile i ca. 5 min. før servering. Tilbehør: Server flæskestegen med rødkål, brun sovs og kartofler eller lav dig selv en lækker flæskestegssandwich. Jyske Gårde – 100% økologisk kød fra danske landmænd Velkommen til Jyske Gårde, din mulighed for valg af godt, dansk økologisk kød. Jyske Gårdes hjerte banker for bæredygtighed, dyrevelfærd og dansk kvalitet. 100% Dansk og Økologisk: Jyske Gårdes kød stammer fra jyske landmænd, der har dyrket deres marker med omtanke for naturen og dyrene. Dyrevelfærd og Biodiversitet: Jyske Gårdes dyr er vokset op med respekt for dyrevelfærd og biodiversitet. De har masser af plads til at trives og fri adgang til foder og vand. Statens Dyrevelfærdshjerter: Hver eneste bid kød fra Jyske Gårde er markeret med statens dyrevelfærdshjerter, som bekræfter vores engagement i at levere kød med omtanke. Vælg Jyske Gårde, når du ønsker godt, dansk økologisk kød med en god historie, der gør en forskel for både smagsløgene og naturen. Sammen kan vi støtte bæredygtighed og dyrevelfærd - én bid ad gangen.