Skinke m. svær ridset øko.

Skinke m. svær ridset øko.
95,95

Økologisk skinke med svær ridset Tilberedning: Udskæringen kan bruges til flere forskellige retter. Du kan fx skære den tyndt ud og bruge skiverne til Gordon Bleu, eller du kan skære den i tern til simremad, strimler til en wok ret, eller du kan stege den hel. Hvis du steger skinken hel: Sværen på skinken ridses helt igennem, så fedtet under stegning kan løbe fra, og sværene kan blive sprøde. Pensl skinken med smør, salt og peber og stil i ovn v. 175 grader i ca. 30/40 minutter. Tag stegen ud af ovnen, når kernetemperaturen er mellem 72 og 75 grader. Er sværene ikke sprøde til slut, så giv stegen grill et par minutter til slut (hold øje med den). Lad hvile 20 minutter før servering, og skær i skiver. Facts om svinekød fra Spis min gris Grisekød fra Spis min gris kommer fra økologiske, danske gårde, hvor dyrene går ude og bidrager til deres omgivelser med fx sædskifte og biodiversitet. Alle grise er gårdslagtede og ikke udsat for dyretransport. Griseskinke er velegnet til at anvende som en mager flæskesteg, skåret i skiver og anvendt som schnitzler eller udskåret i tern, der brunes af og anvendes i gryderetter som fx gullasch. Spis min gris er skabt af kokke og slagtere, der sætter en stolthed i at bruge alt på dyret, og det betyder også at anvende de rette udskæringer til de rigtige retter.

Hvad er Allematerialer.dk?

Vi indsamler priser på byggematerialer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@allematerialer.dk .

Privatlivspolitik