Økologisk Fuldkornsburger Kohberg har skabt en lækker Økologisk Fuldkornsburger, der tager din burger til det næste niveau, helt uden at gå på kompromis med hverken smag eller indhold. Bollen er nemlig både nøglehuls- og fuldkornsmærket, den er vegansk, økologisk og så er den bagt på surdej og dansk fuldkornshvedemel. For at gøre smagen endnu bedre har Kohbergs bagere tilsat kartoffelflager, havregryn og -grødblanding, så du får en dejligt saftig burgerbolle på middagsbordet. Kohberg - Vi er bagere Kohberg er grundlagt af en bager, og kærligheden til godt brød og det gode bagerhåndværk er kernen i bageriets DNA. Bagerne elsker selv brød med godt bid, saftig krumme og fyldig smag, så det gør de sig umage med at levere, hver eneste dag. Kohberg har i dag 80 bagere på de tre bagerier i Haderslev, Bolderslev og Taastrup. Her bager man ligesom bageren henne på hjørnet - bare i større skala. → Se hele vores udvalg i Kohbergs brandbutik Kohberg bager med dansk mel Kohberg insisterer på, at godt, dansk brød skal bages med godt, dansk mel – naturligvis uden hverken stråforkortere eller sprøjtemidler med glyphosat. Det er der flere gode grunde til: Kontrollen med danske fødevarer er utroligt grundig, så det giver høj fødevaresikkerhed. Brugen af dansk mel betyder også mindre CO2-udledning, end hvis melet skulle køres hertil fra udlandet. Og så giver dansk mel Kohbergs brød og boller en smag og kvalitet, bageriet kan stå inde for og være stolte af. Mindre plast Emballagen er vigtig for blandt andet brødets holdbarhed, og plastposer er stadig den eneste reelle mulighed til frisk-indpakkede brød. Derfor arbejder Kohberg løbende med at reducere mængden af den plast, de bruger, fx ved at reducere posens hjørner, top og tykkelse. Mindre madspild: Til glæde til sidste krumme Ingen bryder sig om at smide mad ud. Derfor tænker Kohberg både i, hvad de kan gøre for at mindske madspild, og hvordan de kan inspirere dig til at få brugt al den mad, du køber. De bager en række af deres rugbrød uden endeskiver, da enderne er noget af det, der oftest bliver smidt ud. Kohberg udvikler brødtyper med mange anvendelsesmuligheder. Fx deres madbrød, der er geniale til pita og sandwich og som tilbehør til salat eller supper. Og deres Café sandwich er supergode til at trylle diverse rester fra køleskabet om til en lækker, sprød sandwich.